RESUM JUNTA NOVEMBRE

AMPA IES ERNEST LLUCH
RESUM JUNTA OBERTA
5 DE NOVEMBRE DE 2008



D’entre els temes tractats cal destacar:

Es comença exposant que, tot i haver acordat a la reunió de junta oberta anterior la data del 18 de novembre per a celebrar l’Assemblea General de Socis, per un error a l’escrit de convocatòria es va posar la data del dia 19 de novembre. Finalment, per a no haver de fer de nou totes les còpies necessàries i per no significar cap trasbals es va considerar convenient mantenir la data de l’escrit, dia 19 de novembre.

Extraescolars
Es van iniciar a mitjans d’octubre.
S’estan duent a terme Ball ( 15 inscrits) i Dibuix Manga (6 inscrits). Teatre i Coral no hi ha hagut prou inscripcions.
Per a Ball s’ha adquirit un aparell nou de reproducció donat que l’anterior fallava molt i dificultava l’actiivitat.
L’espai de Biblioteca, iniciat amb el curs, compta amb una assistència diaria de 10 o 12 persones que es considera positiu.
S’ha entrat en contacte amb el professor del curs d’informàtica, gratuït i per adults.El curs es farà a partir de mitjans de gener, els dilluns de 18 a 19 h. La informació per a la inscripció es farà arribar oportunament.
Es decideix concretar de seguida la contractació de la pòlissa d’assegurances que cobreixi aquestes activitats.

Llibres
S’informa que la distribució de llibres resta acabada amb només una desena de llibres de casos molt puntuals per a solucionar.
D’altra banda ens arriben comentaris sobre la situació dels llibres de castellà la distribució dels quals corria a càrrec del seu Seminari, havent una certa confusió en com cal resoldre la devolució de quantitats pendents. S’acorda demanar a la direcció del centre que intervingui en el tema.

Web
S’informa que la web del centre està en procés de reforma interna i externa. Per la nostra part, ara, caldrà que el manteniment de la nostra secció la portem nosaltres mateixos. Estem en procés avançat d’aprenentatge i aviat la podrem activar i actualitzar com nosaltres volem. Aquesta tasca restarà a càrrec de la Vocal Marga Aguilar.

Menjador
Un cop notificat a la direcció del centre el canvi de persona de l’Associació a càrrec de qui anirà la supervisió del menjador (Loli Monllor), s’ha produït, ja, la presentació als encarregats del menjador que, com sempre, han mostrat la seva bona predisposició. S’anirà fent el seguiment i informant-ho.

Assemblea
L’Acta de l’Assemblea anterior està a disposició dels associats a la consergeria del centre i s’ha penjat a la pàgina web, tot i que només en serà possible la consulta quan aquesta s’activi.

Comunicació
S’ha aprofitat la reunió de les famílies amb els tutors de batxillerat per a sol•licitar que, qui ho vulgui, ens faciliti la seva adreça de correu electrònic amb la finalitat de millorar, en el possible, la comunicació amb els associats. La resposta es considera positiva.

Eleccions al Consell Escolar
Enguany correspon dur a terme les eleccions per la representació de pares a dit organisme de govern. Es realitzaran el dia 25 de novembre, entre les 18 h. i les 19,30 h. Hi ha dues places a cobrir.
Des de l’Associació es farà el possible per a potenciar la participació.

Precs i preguntes
Algunes persones de les presents expressen la seva preocupació per actituds pertorbadores de l’ordre per part d’alguns alumnes del grup A de 1r. d’ESO que originen la queixa dels alumnes que volen seguir el ritme correcte d’aprenentatge per la qual cosa tenen dificultats.
També d’un problema d’informació amb molt poca antel•lació d’un examen de recuperació d’una assignatura del curs anterior i el consegüent malestar de l’alumne implicat i la seva família.
S’acorda demanar reunir-se amb la direcció per a informar-la d’aquests fets i que prenguin les mesures necessàries.

Es convoca la nova junta oberta per al dia 3 de desembre de 2008.