Acta de la reunió de Junta del 3/11/2010

Acta de la Reunió Oberta del 3 de Novembre del 2010. Assistència per part de la Junta: Presidenta (Marga Aguilar), Vice-president (Ferran Laín), Tresorera (Elena Sánchez), Secretària (Loli Monllor), i 9 mares i pares més.
1.- Eleccions al Consell escolar:
Es comenta que el dia 22 de Novembre hi hauran eleccions del sector mares i pares al consell escolar. S’enviarà un mail a les famílies per tal d’informar i fomentar la participació de les mares i pares de l’institut.
2.- Assemblea General:
Es farà el pròxim dia 10 de Novembre a les 19:00h. Es parla de l’organització que queda a càrrec de la presidenta (Marga Aguilar)
3.-Benvinguda 1r ESO
Es proposa fer una festa de Benvinguda per als alumnes i les famílies de 1r d’ESO el proper dia 27 de Novembre. L’horari serà el següent: 11:30h obertura de portes. De 12:00h a 14:00h activitats per als alumnes i les famílies: partits de futbol, Màster classe de Hip-Hop i vermut. Falta parlar amb els professors d’Educació Física (Marga Aguilar) per demanar la seva col·laboració.
4.- Torn obert de paraules
L’actual tresorera (Elena Sánchez) comunica que deixa el seu càrrec, i per tant cedeix el seu lloc al Francesc Ruiz Santos