Acta de la reunió del 6/10/2010

Acta de la reunió del 6/10/2010


1. Darrer Consell Escolar: (Ferran Laín)

Queden 7 taquilles disponibles. La direcció no ha explicat com es tornarien a oferir
S'ha aprovat el calendari de festes. Només queda pendent d'assignar una festa local durant l'any 2011. Es confirmen les dates de la setmana blanca: del 7 al 11 de març.
S'han aprovat les activitats del 22/12. Hi haurà classe fins les 11h, pati fins les 11h30 seguit de la recollida de notes i de 12h a 13.30h, l'alumnat de 3er i 4rt d'ESO organitzarà tallers per l'alumnat de 1er i 2on d'ESO.
Les eleccions al Consell Escolar seran al mes de novembre. Cal renovar dues persones representants de les famílies que substituiran en César Lazo i en Ferran Lain.


2. Activitats extraescolars (Marga Aguilar)

Hi ha hagut molt poca demanda: 5 persones per Còmic, 4 per Funky, 2 per Aikido, però amb preferències horàries diferents, 1 per Bateria i 4 per Teatre. L'activitat de Còmic es podrà dur a terme. S'acorda subvencionar-la per a que es pugui mantenir, encara que no arribi al mínim de 8 inscripcions. La de Funky dependrà que es trobin nous alumnes per apuntar-s'hi. Les de Teatre, Bateria i Aikido són inviables per manca d'inscripcions.

3. Llibres de text: ( Elena Sánchez)

Els llibres estan pràcticament en disposició de es famílies, tret d'un llibre de lectura i un llibre de matemàtiques. La distribuïdora n'està informada i els va subministrant a mesura que els hi arriben.

4. Xerrades per a pares i mares

Tradicionalment, l'AMPA organitza tres xerrades dirigides a les famílies d'alumnes
- una per l'alumnat de Batxillerat, que tracta sobre la selectivitat
- una altra orientada a 3er i 4rt d'ESO que tracta de les sortides acadèmiques deprés del graduat escolar
- una tercera pensada més aviat per les famílies de 1er i 2on d'ESO, sobre temes diversos.

En Ferran Laín s'encarrega de contactar amb les persones que pugui donar les dues primeres xerrades. Per la tercera es proposa canviar el format i organitzar una taula rodona en la que estudiants de batxillerat i/o primers cursos de carrera parlin del seu periple per l'Institut.

5. Pressupost

A petició de la Marga Aguilar, la Elena Sánchez presenta la proposta de pressupost del curs 10/11. S'acorda renovar el pressupost de 3000 Euros pel curs 10/11 per a ajuts a seminaris. La Junta decidirà com atorgar els ajuts depenent de la finalitat per a la qual es sol·liciten.
S’aprova destinar el 0,7% del pressupost per a ajudes a la cooperació i el desenvolupament.
S'acorda pressupostar una partida de 100 a 150 Euros per contractar un servei de Hosting de la pàgina Web de l'AMPA (veure punt 5).

Amb aquestes modificacions s’aprova la proposta de pressupost.

6. Comunicació

- La Dani Tost comenta que l'AMPA no té logo i porta 5 propostes alternatives. Se'n aprova una, que figura a la capçalera de l'acta. També comenta que el lloc Web de l'AMPA és un simple WEB i que, amb temps, s'hauria de migrar cap a lloc més flexible i potent.