RESUM JUNTA OBERTA NOVEMBRE

5 DE NOVEMBRE DE 2009

Assemblea General

Es fa un repàs a la documentació necessària per a la realització de l’Assemblea General prevista per a l’11 de novembre de 2009 i de les fotocòpies que es repartiran als assistents a la mateixa.
S’informa que hi ha presentats, ara per ara, una candidata per al càrrec de presidència i un candidat al càrrec de vicepresidència.
Es recorda que la nova Junta haurà de fer els tràmits legals davant del Departament de Justícia per a la seva legalització.

Extraescolars

S’informa que, amb l’acord de la Direcció del centre i del Seminari d’Educació Física es farà, dins l’horari de l’assignatura d’aquest Seminari, una demostració de rugbi per als alumnes de 3r. d’ESO. Aquesta activitat, promocionada i realitzada pel club de rugbi BUC serà presentada, també, a les famílies que s’hi puguin interessar.

Menjador

La persona encarregada per l’AMPA de fer el seguiment de menjador ho ha trobat tot correcte en les visites realitzades.

Taquilles

S’ha pogut iniciar el servei de taquilles al centre. Sembla que va tot amb normalitat. Donat que la gestió correspon al centre demanarem informació a la direcció del centre sobre l’inici del servei i el seu funcionament.


Diversos

Es dóna per finalitzat el document sobre noves tecnologies que es repartirà en paper a totes les famílies a primers del mes de desembre. Donat que es proposa que el tema d’una de les xerrades que organitza l’Associació giri entorn d’aquest mateix tema, es pensa en tornar a repartir el document, aquest cop, però, a través del correu electrònic.

S’està produint una certa quantitat de devolucions de cartes de convocatòria de l’Assemblea. Caldrà revisar aquestes adreces per a corregir-les.

S’informa que s’han començat a rebre les cartes que han de proporcionar a les famílies que ho han demanat les contrasenyes necessàries per al seguiment i control de faltes dels fills respectius.

La pròxima reunió de Junta oberta d’AMPA serà el dia 3 de desembre, primer dijous del mes.